Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

H AMAKA στο“talking about MY GENERATION”

Η ANCE σας προσκαλεί στο διήμερο διεθνές φεστιβάλ “talking about MY GENERATION” που διοργανώνει στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2009 (16:00 – 24:00) στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (Πειραιώς 100 – Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης»).

Το Φεστιβάλ έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το ελληνικό κοινό για το πρόβλημα της δεύτερης γενιάς μεταναστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να δώσει την ευκαιρία στους νέους της 2ης γενιάς να συμμετέχουν σε κοινές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να γνωριστούν μεταξύ τους και να βγάλουν την φωνή τους προς τα έξω.
Δύο μέρες με συναυλίες, προβολές, εκθέσεις, εργαστήρια, θέατρο και συζητήσεις με τη συμμετοχή μη κυβερνητικών οργανώσεων, καλλιτεχνών και μεταναστών 2ης γενιάς από Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Αίγυπτο, Παλαιστίνη και Ιορδανία.

Συμμετέχουν:

Σάββατο 14/11:
Seli Kanu, Apurimac, Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, MC Yinca + Urbanix, Te Ver8et, Common I

Κυριακή 15/11:
Project 37, Haig Yazdjian – Γιώτης Κιουρτσόγλου – Βαγγέλης Καρίπης, The Blue Side Band, Ιστορίες για κρουστά με τον Βασίλη Βασιλάτο, Γιάννης Χαρούλης.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “2η γενιά μεταναστών: Πολίτες χωρίς Δικαιώματα” που υλοποιείται από την ΜΚΟ ANCE με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση) και του Ιδρύματος Anna Lindh για τον διαπολιτισμικό διάλογο.

Χορηγός: European Profiles sa
Χορηγοί Επικοινωνίας: Στο Κόκκινο 105,5 FM, Direction Εκδοτικός Οργανισμός Α.Ε.

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-8215343 και 210-8215044

http://www.ance-hellas.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου