Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

H AMAKA στην καλοκαιρινή συνάντηση την TΡΙΤΗ 15 Ιουνίου στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ με θέατρο, βιβλίο, μουσική και εκθέσεις

Κλείνουμε τη χρονιά με μια varieté βραδιά!!!

18.30 - Ξενάγηση στην έκθεση STATION Athens από την ομάδα νεαρών προσφύγων των εργαστηρίων art therapy των Μ.Κ.Ο. ΑΜΑΚΑ, ΑΡΣΙΣ και ΠΟΛΥΠΛΑΝΗΤΗ. Οκτώ έφηβοι μετανάστες από διαφορετικά μέρη του κόσμου θα μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους, τους προβληματισμούς τους και τα όνειρά τους μέσα από μία συλλογική εικαστική έκθεση. Η εικαστική επιμέλεια των εκθέσεων ανήκει στην Αλεξάνδρα Σιάφκου, στον Αριστοτέλη Καρανάνο και στα παιδιά των εργαστηρίων.


20.30 - Δραματοποιημένες σκηνές από το μυθιστόρημα του Β. Ραπτόπουλου «Η επινόηση της πραγματικότητας» (εκδ. «Κέδρος»). Πέντε αυτοτελείς συνέχειες ζωντάνεψαν ήδη στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και στα καταστήματα Fnac στο Mall, Public στον Πειραιά, Ευριπίδης στο Χαλάνδρι και Συλλαβή στο Παγκράτι. Τώρα, όλες οι σκηνές μαζί, θα παρουσιαστούν σε μια ενιαία παράσταση-δρώμενο, όπου αποσπάσματα και χαρακτήρες από την «Επινόηση της πραγματικότητας» θα συνυπάρξουν δημιουργικά σε μια ανανεωμένη σύνθεση των πέντε μεμονωμένων επεισόδιων. Την σκηνοθεσία υπογράφουν η Ειρήνη Δράκου, η Γιολάντα Μαρκοπούλου, η Λίλλυ Μελεμέ, ο Χρήστος Στρέπκος και ο Άρης Τρουπάκης. Η ενδυματολογία ανήκει στην Αλεξάνδρα Σιάφκου. Εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Μαρία Αιγινίτου, Γιάννης Διαμαντής, Ζωή Ξανθοπούλου, Μόνικα Κολοκοτρώνη, Γιώτα Μηλίτση, Δημήτρης Μυλωνάς, Νατάσα Νταϊλιάνη, Ρένα Κυπριώτη, Αλέξανδρος Παρίσης, Μάρκος Σαρρής και Σπύρος Τσεκούρας.

22.00 - Η μουσικοκινηματική εξτραβαγκάνζα ‘String Psygology’ από τους ‘Πάνος Αθανασόπουλος & οι Μάστερζ οβ δε Στρινγκζ’. Μία παράστασή που αφορά στο σύγχρονο κόσμο που αναπτύσσεται μέσα στις πόλεις, συνδιάζοντας τήν Αριστοφανική πολιτικοκοινωνική σάτιρα με το Επικό στοιχείο της εξιστόρησης, τη στοχαστική μελαγχολία της ροκ μπαλάντας με την ανεμελιά των αυτοσχεδιαστικών μετεωρισμών, το χιούμορ και την λιτότητα της λαϊκής τέχνης με την εξτραβαγκάντσα μιάς Μπαρόκ καμπαρέ μυθωδίας. Εμφανίζονται οι ηθοποιοί και μουσικοί: Πάνος Αθανασόπουλος (συνθέσεις, ποιήματα, σάζι, κιθάρα), Λεονάρδος Μπατής (κλαρίνο,ηθοποιία), Μιχάλης Καταχανάς (βιόλα), Γιώργος Πετκάρης (τενόρο καί σοπράνο σαξόφωνα), Βασίλης Λιώσης (κρουστά), Γιάννης Δεσποτάκης (κρουστά, φωνές, ντράμς), Ντίνος Ποντικός (ηθοποιία), Ειρήνη (φωνή), Ελένη (φωνή) και Βίκυ (φωνή).

Σας περιμένουμε!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγός: WIND

Χορηγοί Επικοινωνίας: ATHENS VOICE, ελCULTURE.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ , Κολωνού 31, Μεταξουργείο  (ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείου)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τηλ.: 698-1802544

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αγγέλα Κυριακού
Διεύθ. Παραγωγής
Τηλ: 210 – 3632764, 698-1802544
Email: mail@polyplanity.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου